Mooie wandpanelen en heel prettig ontvangen in de winkel. Super service ook, panelen netjes tot in de auto gebracht geholpen door 2 medewerkers.

Jeroen

Muur panelen hier besteld, goede kwaliteit en top service. Twee dagen later stonden de jongens aan de deur met de panelen. Veruit de goedkoopste en top service.Heb er wel wat anders mee gedaan dan aan de muur bevestigen. Raad iedereen aan hier te bestellen.

Familie Ebeltjes

Wandtegels 80x80 marmerlook besteld bij Sanitime, heb zelf weinig verstand van wat een kwalitatief goede tegel is maar de ervaren tegelzetter die mee is geweest gaf zelf aan dat het goede tegels lijken te zijn. Bij het plaatsen van de wandtegels was hij zeer tevreden over de kwaliteit van de tegels. De verkoper Fatih is zeker niet opdringerig, denkt mee over de opties betreft de wandtegels en het vervoer ervan, koopt overgebleven pakken in mijn geval ook terug. Kleine showroom maar genoeg om zijn voorraad te tonen. Kortom een eerlijke zaak en een aanrader.

Amit Diepa

Wat een service !!! Vanmiddag via de website een wandcloset besteld en binnen 4 uur geleverd....nb 125km verderop... En dat voor een zeer scherpe prijs ! Meer dan SUPER tevreden... !! Absoluut aan te bevelen..

Johan Jörissen

Prachtige panelen voor een nette prijs, Aardig gasten die ook nog helpen met inladen💪🏻💪🏻

Barry Westland

Via internet bij SANITIME uitgekomen. Volgende dag gaan kijken voor tegels. Zijn een stuk goedkoper dan andere tegelzaken en dit is aan de kwaliteit ook nergens aan te merken. Mijn tegelzetter vond het hele fijne en kwalitatief goede tegels om mee te werken. Service was ook top. Kwamen met 2 man de tegels brengen en op mijn verzoek hebben ze ze ook nog keurig binnen gezet. Kortom goede kwaliteit tegels tegen zeer scherpe prijzen. Service is ook top! Voor een volgend project kom ik zeker bij jullie terug!

Mart Guns

Prachtige groot formaat 120cm x 60cm tegels bij hun gekocht en ze zijn prachtig zeker als achterwand voor onze keuken.wij zijn daar erg goed geholpen al is het een beetje rommelige showroom,het gaat uiteindelijk om de dienstverlening en de kwaliteit.echt een super zaak wij bevelen deze (Sanitime) van harte aan.

Willem Valken

Na een bezoekje bij Sanitime telefonisch de panelen besteld, binnen 2 uur geleverd op zaterdagmiddag. Panelen waren netjes strak in orde en goed voor de akoestiek aan de muur in huis.

Lex Dexter

Gisteren de prachtige wandpanelen besteld en vandaag keurig op tijd bezorgd. De communicatie verliep ongekend soepel en het personeel is buitengewoon vriendelijk. De wandpanelen zaten mooi in elkaar en zijn na ons vriendelijk verzoek zelfs tot over de drempel bezorgd. Aanrader!

Sam van der Pol

De kwaliteit van de houten wandpanelen is echt super! Makkelijk te bevestigen en goed op maat te zagen. Resultaat is erg mooi geworden. Bedankt!!

Yordan Spanjersberg

Hele aardige man en mooie tegels. We zijn er nu nog mee bezig maar als het klaar is sturen we een foto .

Scholten Telecom Gouda

Goed bedrijf reageert heel snel, zelfde dag besteld ik kreeg het de zelfde dag bezorgd top service en de tegels zijn super strak! Heb me keuken laten doen! En nu moet me badkamer ook!!!

Jerryson Edouard