Hele aardige man en mooie tegels. We zijn er nu nog mee bezig maar als het klaar is sturen we een foto .

Scholten Telecom Gouda

Goed bedrijf reageert heel snel, zelfde dag besteld ik kreeg het de zelfde dag bezorgd top service en de tegels zijn super strak! Heb me keuken laten doen! En nu moet me badkamer ook!!!

Jerryson Edouard

Al zoekend naar de mooiste tegels voor de beste prijs kwam ik hier terecht deal snel gesloten ik moest nog 1 losse tegel hebben die kreeg ik van hem en hoefde geen extra pak te kopen echt super klant vriendelijk 🤗

Zoef Frauenfelder

Mooie zware kwaliteit toilet, goede service, vriendelijk, goed bereikbaar voor vragen.

Leonora Duparant

Prachtige groot formaat 120cm x 60cm tegels bij hun gekocht en ze zijn prachtig zeker als achterwand voor onze keuken. Wij zijn daar erg goed geholpen al is het een beetje rommelige showroom, het gaat uiteindelijk om de dienstverlening en de kwaliteit. Echt een super zaak wij bevelen deze (Sanitime) van harte aan.

Willem Valken

Een snelle en verzorgde services, bestellingen volgende dag in perfecte staat ontvangen.

Extensief

De dienstverlening was prima. De bezorger was vriendelijk.

Angela Beekhuis

Super blij met me nieuwe doucheset. Ben goed geholpen door de eigenaar.

Lisa Maarten

Ben echt tevreden met het aankoop, goed verpakt en zeer kwalitatieve product! Je kan ook de showroom langs. Zelfde dag bezorgd. Top SERVICE!!!

Hatice Bolic Taner

Ik ben super blij met mijn badkamer set , boven verwachting zelfs. De chauffeur was erg vriendelijk behulpzaam. Laat zien hoe alles bevestigd moet worden. Ik ben blij bedankt eindelijk een bedrijf die ik kon vertrouwen.

Chida Sampson

Vandaag is ons badmeubel met spiegelkast gebracht, nadat 't eerst voor mij gerserveerd stond. Na de uiteindelijke bestelling snel geleverd door n zeer vriendelijke en attente heer. Nadat wij de spullen hebben kunnen bekijken is hij vertrokken. Super vriendelijk, snelle levering, top!

Ria Verhoef-Storm

Zeer goed en vriendelijk geholpen kon zelfs terecht op zondag op afspraak terwijl ze gesloten waren. Alles super netjes en snel gegaan👍

Gulpembe Dastan