Over Sanitime - Sanitime

Over ons

Voor bedrijven en particulieren

Bij Sanitime vind je de laatste trends omtrent sanitair en tegels. We zijn er niet alleen voor de inrichting van particuliere woningen. Ook voor de inrichting van bedrijven, instellingen en projecten kun je bij ons terecht.

Fysieke showroom

Sanitime heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden we onze klanten zowel online als fysiek in de showroom de mogelijkheid, om ons assortiment te bekijken.

Snelle levering

Bij Sanitime kunt u een correcte en snelle levering verwachten. Alle artikelen die u in onze webshop vindt hebben wij op voorraad en kunnen we dus snel aan huis leveren. Onze eigen sanitair bezorgservice zorgt dat uw bestelling meestal binnen 2 a 3 dagen bij u geleverd wordt.

Veel positieve beoordelingen

Bij Sanitime vinden we onze reputatie belangrijk en dat ziet u terug in onze vele positieve klantbeoordeling die wij hebben ontvangen. Tevreden klanten zijn onze prioriteit en dat zult u al merken vanaf het eerste contact.

Een snelle en verzorgde services, bestellingen volgende dag in perfecte staat ontvangen.
Extensief
De dienstverlening was prima. De bezorger was vriendelijk.
Angela Beekhuis
Super blij met me nieuwe doucheset. Ben goed geholpen door de eigenaar.
Lisa Maarten
Ben echt tevreden met het aankoop, goed verpakt en zeer kwalitatieve product! Je kan ook de showroom langs. Zelfde dag bezorgd. Top SERVICE!!!
Hatice Bolic Taner
Ik ben super blij met mijn badkamer set , boven verwachting zelfs. De chauffeur was erg vriendelijk behulpzaam. Laat zien hoe alles bevestigd moet worden. Ik ben blij bedankt eindelijk een bedrijf die ik kon vertrouwen.
Chida Sampson