Over ons

Voor bedrijven en particulieren

Bij Sanitime vind je de laatste trends omtrent sanitair en tegels. We zijn er niet alleen voor de inrichting van particuliere woningen. Ook voor de inrichting van bedrijven, instellingen en projecten kun je bij ons terecht.

Fysieke showroom

Sanitime heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden we onze klanten zowel online als fysiek in de showroom de mogelijkheid, om ons assortiment te bekijken.

Snelle levering

Bij Sanitime kunt u een correcte en snelle levering verwachten. Alle artikelen die u in onze webshop vindt hebben wij op voorraad en kunnen we dus snel aan huis leveren. Onze eigen sanitair bezorgservice zorgt dat uw bestelling meestal binnen 2 a 3 dagen bij u geleverd wordt.

Veel positieve beoordelingen

Bij Sanitime vinden we onze reputatie belangrijk en dat ziet u terug in onze vele positieve klantbeoordeling die wij hebben ontvangen. Tevreden klanten zijn onze prioriteit en dat zult u al merken vanaf het eerste contact.

Hele aardige man en mooie tegels. We zijn er nu nog mee bezig maar als het klaar is sturen we een foto .
Scholten Telecom Gouda
Goed bedrijf reageert heel snel, zelfde dag besteld ik kreeg het de zelfde dag bezorgd top service en de tegels zijn super strak! Heb me keuken laten doen! En nu moet me badkamer ook!!!
Jerryson Edouard
Al zoekend naar de mooiste tegels voor de beste prijs kwam ik hier terecht deal snel gesloten ik moest nog 1 losse tegel hebben die kreeg ik van hem en hoefde geen extra pak te kopen echt super klant vriendelijk 🤗
Zoef Frauenfelder
Mooie zware kwaliteit toilet, goede service, vriendelijk, goed bereikbaar voor vragen.
Leonora Duparant
Prachtige groot formaat 120cm x 60cm tegels bij hun gekocht en ze zijn prachtig zeker als achterwand voor onze keuken. Wij zijn daar erg goed geholpen al is het een beetje rommelige showroom, het gaat uiteindelijk om de dienstverlening en de kwaliteit. Echt een super zaak wij bevelen deze (Sanitime) van harte aan.
Willem Valken

    Hoe kent u ons?