Ontdek onze tevreden klanten - bekijk hieronder enkele foto's die ze met ons hebben gedeeld!

Inspiratie

Walnoot 280 x 60

Eiken Wandpaneel 280 x 60

Walnoot Wandpaneel 280 x 60

Mooie wandpanelen en heel prettig ontvangen in de winkel. Super service ook, panelen netjes tot in de auto gebracht geholpen door 2 medewerkers.
Jeroen
Muur panelen hier besteld, goede kwaliteit en top service. Twee dagen later stonden de jongens aan de deur met de panelen. Veruit de goedkoopste en top service.Heb er wel wat anders mee gedaan dan aan de muur bevestigen. Raad iedereen aan hier te bestellen.
Familie Ebeltjes
Wandtegels 80x80 marmerlook besteld bij Sanitime, heb zelf weinig verstand van wat een kwalitatief goede tegel is maar de ervaren tegelzetter die mee is geweest gaf zelf aan dat het goede tegels lijken te zijn. Bij het plaatsen van de wandtegels was hij zeer tevreden over de kwaliteit van de tegels. De verkoper Fatih is zeker niet opdringerig, denkt mee over de opties betreft de wandtegels en het vervoer ervan, koopt overgebleven pakken in mijn geval ook terug. Kleine showroom maar genoeg om zijn voorraad te tonen. Kortom een eerlijke zaak en een aanrader.
Amit Diepa
Wat een service !!! Vanmiddag via de website een wandcloset besteld en binnen 4 uur geleverd....nb 125km verderop... En dat voor een zeer scherpe prijs ! Meer dan SUPER tevreden... !! Absoluut aan te bevelen..
Johan Jörissen
Prachtige panelen voor een nette prijs, Aardig gasten die ook nog helpen met inladen💪🏻💪🏻
Barry Westland

    Hoe kent u ons?