Advies nodig? Herroepingsrecht - Sanitime

Sanitime

Eigen supersnelle bezorgservice SaniTime Express €35

Herroepingsrecht

SANITIME

Conform de Wet Koop op Afstand heeft u recht op een zichttermijn. De zichttermijn (14 dagen) begint te lopen op de dag nadat u het pakket van ons heeft ontvangen. Binnen deze termijn kunt u de aankoop (zonder opgaaf van redenen) annuleren en het product retour zenden. Retourzendingen kunt u het beste vooraf bij ons aanmelden (indien u via iDEAL,PayPal, Visa, Mastercard, Klarna of Maestro heeft betaald, vergeet dan niet uw rekeningnummer ook te vermelden).

Producten die u terugstuurt op grond van de Wet Koop op Afstand dienen in de originele staat (en indien redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele verpakking) te worden teruggezonden. Indien u hier niet aan voldoet, behouden wij ons het recht voor de retournering te weigeren. Bij een geaccepteerd retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening en risico. Met name bij wat duurdere producten is het sterk aan te bevelen het pakket aangetekend te verzenden of fysiek naar ons winkel te brengen.

  1. Sanitime geeft geen geld terug op artikelen die met korting zijn besteld.
  2. Wilt u een product retourneren? Vraag dan het retourformulier aan via ons mailadres info@sanitime.nl.
  3. Let op retourneren kan alleen na goedkeuring van ons via de mail.

Bekijk de ervaringen van onze tevreden klanten!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Bij Sanitime geloven we dat de beste manier om de kwaliteit van onze producten en service te laten zien, is door middel van de ervaringen van onze tevreden klanten. Daarom nodigen we je uit om een kijkje te nemen naar de beoordelingen en feedback die we hebben ontvangen.

Kevin Hauben Google
Super vriendelijk personeel zowel aan telefoon als jongens die (zelfs) op zaterdag kwamen leveren, prijs kwaliteit van houten wandpanelen top.
Familie Ebeltjes Google
Muur panelen hier besteld, goede kwaliteit en top service. Twee dagen later stonden de jongens aan de deur met de panelen. Veruit de goedkoopste en top service.
Gerrit de Best Google
Door SaniTime wandpanelen laten leveren in de kleur walnoot. Uitstekende en snelle levering en mooie panelen van kwaliteit. Heel tevreden met het product en het eindresultaat.
Yordan Spanjersberg Google
De kwaliteit van de houten wandpanelen is echt super! Makkelijk te bevestigen en goed op maat te zagen. Resultaat is erg mooi geworden. Bedankt!!
Matthias Kattelaar Google
Super goede service, er werd goed met ons meegedacht! Mooie panelen, zijn erg tevreden. Montage ging makkelijk!
Chantal Google
Super zaak! Snel contact en zulke mooie panelen voor op de wand. Goede kwaliteit en mooie prijs. Wij zijn voor de tweede keer terug gekomen en zou het iedereen aanbevelen!
Lex Dexter Google
Na een bezoekje bij Sanitime telefonisch de panelen besteld, binnen 2 uur geleverd op zaterdagmiddag. Panelen waren netjes strak in orde en goed voor de akoestiek aan de muur in huis.
Joost Linden Google
SaniTime is een winkel met verbazend leuke en mooie producten en een team mensen die snappen wat service is! Ik kom hier zeker weer terug.
Robert Versteegh Google
Super goed geholpen. Er werd snel gereageerd via de chat. Tevens was het sturen van foto s en zelfs een filmpje van de tegels geen probleem. Tegels gekocht, en de volgende dag werden deze gelijk al geleverd. Bij de levering zelfs nog extra tegels gekregen. Kortom goede service en fijn bedrijf!
Johan Jörissen Google
Wat een service !!! Vanmiddag via de website een wandcloset besteld en binnen 4 uur geleverd....nb 125km verderop... En dat voor een zeer scherpe prijs ! Meer dan SUPER tevreden... !! Absoluut aan te bevelen..
Mikail Inci Google
We zijn superblij dat we jullie site hebben gevonden en de tegels hebben gekocht die we al een tijdje zochten. Jullie hebben fantastisch mooie tegels met goeie kwaliteit en goed in prijs.
Pieter van Bers Google
Prachtige tegels voor een heel nette prijs! Vriendelijk en geduldig geholpen, want zodra je de keuze ziet aan marmerlooktegels is het moeilijk kiezen. ..
Jerryson Edouard Google
Goed bedrijf reageert heel snel zelden dag besteld ik kreeg het de zelfde dag bezorgd top service en de tegels zijn super strak! Heb me keuken laten doen! En nu moet me badkamer ook!!!
Guner Google
Ik heb hier mijn vloertegels gekocht, Supervriendelijke eigenaar ruime keuze en snelle levering en zeker de prijs kwaliteit verhouding is een 10 waard ik beveel deze bedrijf zeker aan.
Danny Hofmann Google
Op tijd geleverd en netjes behandeld. Super mooie kwaliteit tegels voor mooie prijs. Ben er zeker tevreden erover.
Zoef Frauenfelder Google
Al zoekend naar de mooiste tegels voor de beste prijs kwam ik hier terecht deal snel gesloten ik moest nog 1 losse tegel hebben die kreeg ik van hem en hoefde geen extra pak te kopen echt super klant vriendelijk
Esther van den Beld Google
Zondags besteld maandags in huis. PRACHTIG badmeubel. Uiterst vriendelijk, enorm behulpzaam en zeer meedenkend. Of ik dit bedrijf anderen aan zal raden? Jazeker 100 procent.

A sustainable future

Smart thinking design and long lasting quality are just the beginning
Shopping cart close