Advies nodig? Algemene Voorwaarden - Sanitime

Sanitime

Eigen supersnelle bezorgservice SaniTime Express €35

Algemene voorwaarden van Sanitime, gevestigd te Bleiswijk.

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Rotterdam,onder nummer: 76095665

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Sanitime. Op het moment dat je een bestelling plaatst via de webwinkel of via e-mail geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Sanitime behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy

Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Sanitime. Sanitime verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy niet in het geding komt.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is Sanitime genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst

Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je Sanitime uitdrukkelijk opdracht geeft het product te maken. Sanitime behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Sanitime is niet verantwoordelijk voor drukfouten op de site.

Je kunt de producten op de website betalen doormiddel van een iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, Klarna en Maestro betaling. Wanneer de betaling is voltooid zal de productie in gang worden gezet en uw order worden verwerkt. Als de betaling na 5 dagen niet door ons is ontvangen, stuurt Sanitime je een betalingsherinnering. Vervolgens heb je 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 8 dagen niet is betaald, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering

Wanneer je de bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan info@sanitime.nl

Verzending en Levering

Voor alle verzendingen (zowel binnen als buitenland) maken wij gebruik van PostNL en DPD. Alle producten worden met een Track & Trace code door middel van een pakketservice verstuurd. De kosten voor alle pakketen variëren. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van Sanitime is bijgeschreven. Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Sanitime stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is.

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen te versturen via PostNL en DPD.

Sanitime geeft geen geld terug op artikelen die met korting zijn besteld.

Zichttermijn/herroepingsrecht

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan Sanitime hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren binnen de termijn van 14 werkdagen na levering dien je dit per mail te melden bij Sanitime. Zorg dat je een geldig verzendbewijs hebt van de retourzending. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en eventuele bijbehorende documentatie) en in correcte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Sanitime er zorg voor dat binnen 7 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

Klachten

Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken aarzel dan niet om contact met Sanitime op te nemen. Je kunt een email sturen naar info@sanitime.nl

Graag vernemen wij jouw verhaal en uiteraard zal Sanitime haar best doen om dit naar tevredenheid binnen 24uur op te lossen.

Afbeeldingen en specificaties

Alle afbeeldingen en specificaties betreffende afmetingen, kleuren, etc. op de site van Sanitime maakt het gelden slecht bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

 

 
Shopping cart close